Keçiören Belediyesi 4. Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ve dereceye giren takımları belli oldu. Turnuvada şampiyonluğu Zabıta Müdürlüğü takımı kazanırken, zabıtalara şampiyonluk kupasını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak verdi.

Turnuvada 16 takım 4 grup halinde mücadele ederken, her takımın birbiriyle yaptığı 50’şer dakikalık maçların sonunda grup birincileri ve ikincileri çeyrek finale çıktı. Finale kalan takımlar arasında İsmet Aydın Spor Kompleksi’nde yapılan müsabakalar büyük çekişmeye sahne olurken, final maçlarını Başkan Mustafa Ak da izledi. Turnuvada şampiyonluk ipini Bilgi İşlem ve Destek Müdürlüğü takımını 7-3 yenen Zabıta Müdürlüğü takımı göğüsledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımının üçüncülüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımının ise dördüncülüğü kazandığı turnuvada, en centilmen takım Özel Kalem Müdürlüğü, en sportif müdür Bilgi İşlem Müdürü Melih Bingöl, en sportif başkan yardımcısı da Gürsel Yılmaz oldu. En iyi teknik direktörün kadın personel arasından çıkması dikkat çekerken, bu ödülü Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Melda Gündüz kazandı. Turnuvanın gol kralı ise Fen İşleri Müdürlüğü’nden Ferdi Toptaş oldu.

DOSTLUK KAZANDI, TURNUVA HEDEFİNE ULAŞTI

Futbol turnuvası organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Maçlara katılan müdürlüklerimizi de tebrik ediyorum.

Çıkan sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk oldu. Zabıta Müdürlüğümüzün şampiyonluğu hayırlı olsun. Müsabakalar centilmence yapıldı. Biz sporu dostluk, kardeşlik ve barış için yaptık. Halka hizmet noktasında motivasyonunuzun artması ve birbirinizle daha iyi kaynaşmanız amacıyla düzenlediğimiz bu turnuva hedefine ulaştı" dedi. Başkan Ak, Türkiye’nin ve bütün İslam aleminin Miraç Kandili’ni de kutlarken, "Miraç Kandili’nin kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum" temennisinde bulundu.

Törende dereceye giren takımlara kupalarını veren Başkan Ak, ayrıca bütün katılımcılara madalya da taktı. Etkinlik toplu aile fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.