Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun’un, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkındaki son köşe yazısı siyaset gündemine damga vurdu. “Yolun yolumuzdur Devlet Bahçeli” başlıklı yazısında Bahçeli’nin siyasal tavırlarını olumlu değerlendiren Ahmet Hakan, MHP liderini “Barış savaşçısı” ve “Terörsüz Türkiye emelinin yılmaz bekçisi” olarak tanımladı.

Ahmet Hakan yazısında, Bahçeli'nin son dönem söylemleri ve tutumlarının "barış ve birlik" vurgusu taşıdığını belirterek, “Kutuplaşma karşıtı, sağduyu çağrısı yapan bir lider” vurgusu yaptı. Hakan’ın, CHP ve DEM Parti ile ilgili çıkışlara dair Bahçeli’nin yaklaşımını “yumuşatıcı ve yapıcı” olarak değerlendirmesi dikkat çekti.

AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık: “İmamoğlu'na kumpas kuruldu"
AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık: “İmamoğlu'na kumpas kuruldu"
İçeriği Görüntüle

Yazının kamuoyunda geniş yankı uyandırmasının ardından, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Ahmet Hakan’a teşekkür etti.

Yönter, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Yolun yolumuzdur... Sayın Ahmet Hakan’a ağyarını mani efradını cami köşe yazısından dolayı teşekkür ederiz…

Editör: Nur Yıldız