Ramazan Bayramı’nın başlamasıyla birlikte vatandaşlar sevdikleriyle bayramlaşırken, yerel yöneticiler de sorumluluk alanlarındaki aileleri ziyaret ediyor. Bu kapsamda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçedeki şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Ercan, ilk olarak 1994 yılında Hakkari Şemdinli’de gazi olan Nusret Doğan’ın ailesinin evine misafir oldu. Doğan ailesinin bayramını kutlayan Ercan, "Vatan, ezan ve bayrak uğruna canlarını siper eden kahraman gazilerimize ve değerli ailelerine minnettarız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra geçtiğimiz yıl Kahramankazan ilçesinde gerçekleşen TUSAŞ saldırısında şehit düşen Atakan Şahin ve Hasan Hüseyin Cambaz’ın ailelerini ziyaret eden Ercan, "Şehit Atakan kardeşimizin ruhu şad olsun. Şehidimizin eşi ve pırlanta gibi evlatları bizlere emanettir. Tüm Sincanlılar olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur." şeklinde konuştu.

Şehit Hasan Hüseyin Cambaz’ın ailesi ile de bayramlaşan Başkan Ercan, "Cenabıhak, şehidimizin bizlere emaneti olan kıymetli anne ve babasından razı olsun. Hasan Hüseyin kardeşimizin ruhu şad olsun." diyerek aileye taziye ve destek mesajlarını iletti.

Kahramankazan'da Yasaklı Madde Operasyonu: 5 Kilo 260 Gram Ele Geçirildi, 1 Tutuklama Kahramankazan'da Yasaklı Madde Operasyonu: 5 Kilo 260 Gram Ele Geçirildi, 1 Tutuklama

Başkan Ercan’ın son durağı ise Şehit Ufuk Akıncı’nın ailesi oluyor. Akıncı ailesinin bayramını kutlayan Ercan, onların acısını paylaşıyor ve her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Muhabir: Kağan Karacehennem