Haber Merkezi – 2023-2024 balık sezonu açılışından dolayı Ankara Toptancı Halinde “Balık Ekmek Şenliği” gerçekleşti. Şenliğe katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş balıkçı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Balıkçı esnafının alkışlarıyla karşılanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “İnşallah sezon hayırlı uğurlu olsun. Bereketli olsun. Bol kazançlı olsun, kazasız belasız olsun. Hepinize hayırlı işler diliyorum çok teşekkür ederim. Hepinize afiyet olsun. Bütün Türkiye’ye yayıldı ‘balığın tazesi Ankara’da yenir’ diye… Hayırlı işler” dedi.
Ankara Manavlar, Balıkçılar ve Akvaryumcular Esnaf Odası Başkanı Atilla Süslü de “Güzel bir hal yaptınız. Teşekkür ediyoruz. Ev konforunda bir yer. Çok değerli bir yer oldu bizim için. Hoş geldiniz sefa geldiniz” diye konuştu.
GENEL
17 saat önceGENEL
7 gün önceGENEL
9 gün önceGÜNCEL
11 gün önceGENEL
29 gün önceGENEL
28 Eylül 2023GENEL
28 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.