Bakanlıktan Fenomen Mükremin Gezgin Hakkında Suç Duyurusu: Mükremin Gezgin Kimdir? Bakanlıktan Fenomen Mükremin Gezgin Hakkında Suç Duyurusu: Mükremin Gezgin Kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ikinci gününde, Saraçhane Meydanı'nda protestolar devam etti.

Vatandaşlar, İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından demokrasi buluşması için bu alanda toplandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, miting hakkında yaptığı açıklamada, gösterilerde 6 polisin yaralandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada Saraçhane'deki gösterilere dair şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Saraçhane’de bu akşam yapılan gösterilerde 6 polisimiz yaralandı. Ülkemizin huzur ve güvenliğinin teminatı olan kahraman polislerimiz; provokasyonlara karşı büyük bir ferasetle, sabırla, sağ duyuyla karşı koymakta; toplumsal olayların nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda örnek bir duruş sergilemektedir. Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve polislerimiz halkımızın huzur ve güvenliği için görevlerinin başındalar ve öyle olmaya da devam edecekler. Yaralanan polislerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Editör: Nur Yıldız