Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 11 Mayıs 2025 Pazar günü saat 10.00’da, Ataköy Atletizm Salonu’nda çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirileceği açıklandı.

Beşiktaş Kulübü, daha önce 4 Mayıs’ta yapılması planlanan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı için çoğunluğun sağlanamadığını duyurdu. Kulüp yönetimi, ikinci ve son toplantının çoğunluk aranmaksızın 11 Mayıs 2025 Pazar günü saat 10.00’da aynı adreste yapılacağını ilan etti.

Genel Kurul Gündemi Belli Oldu

Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun açıklamasına göre toplantının gündem maddeleri şöyle olacak:

  1. Açılış
  2. Toplantı Başkanlık Divanı Seçimi
  3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  4. Başkan Adaylarının Programlarını Takdimi
  5. Yönetim, Denetim, Disiplin ve Üyelik Kurullarının Seçimi
  6. Kapanış

Katılım Şartları

Kulüp tüzüğü gereği, sicil numarası 49935’e kadar olan (dahil) ve 2024 yılı aidatlarını 31 Aralık 2024 mesai bitimine kadar ödemiş olan üyeler toplantıya katılabilecek. Üyelerin kimlikleri ile kulüp üye kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Genel kurula misafir kabul edilmeyecek.

Fenerbahçeli Youssef En-Nesyri'ye Premier Lig'den talip
Fenerbahçeli Youssef En-Nesyri'ye Premier Lig'den talip
İçeriği Görüntüle

Kongre İçin Ücretsiz Servis Hizmeti Sağlanacak

Toplantıya katılımı kolaylaştırmak amacıyla İstanbul’un çeşitli noktalarından Ataköy Atletizm Salonu’na ücretsiz servisler kaldırılacak. Ayrıca Marmaray Ataköy durağı ve Metrobüs Şirinevler durağından gün boyunca ring servis hizmeti verilecek.

Belirlenen servis noktaları ve saatleri şöyle:

  • 08.30 – Bostancı İDO önü, Kadıköy Rıhtım (Haldun Taner Sahnesi), Beşiktaş Akaretler (Kartal Yuvası)
  • 09.00 / 11.00 / 13.00 / 15.00 – Bakırköy Carousel AVM önü
  • 08.30 / 11.30 / 13.30 / 14.30 – Beşiktaş Akaretler Durağı
  • 09.00 – 16.30 – Marmaray Ataköy ve Metrobüs Şirinevler duraklarından ring servisi

Dönüş servisleri genel kurulun sona ermesinin ardından Beşiktaş, Bakırköy, Metrobüs ve Marmaray yönlerine yapılacak.

Editör: Nur Yıldız