Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Onursal Başkanı Selçuk Kozağaçlı ve avukatlar Barkın Timtik, Oya Aslan, Özgür Yılmaz, Güçlü Sevimli ve Gülvin Aydın’ın "örgüt propagandası yapmak" suçlamasıyla yargılandığı dava 21 Ekim'e ertelendi.

Dernekten duruşma öncesinde yapılan açıklamada avukatlar için dayanışma çağrısı yapıldı. Açıklamada, “Tutuklu Meslektaşlarımızın duruşma salonunda hazır edileceği duruşmaya tüm üye ve meslektaşlarımızı bekliyoruz" ifadeleri yer aldı.

ÇHD'den dayanışma çağrısı

ÇHD'den duruşma öncesinde yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"27 Mayıs Salı günü tutuklu üyelerimiz Selçuk Kozağaçlı, Barkın Timtik, Oya Aslan ve Özgür Yılmaz ile derneğimiz üyesi Güçlü Sevimli ve Gülvin Aydın’ın sanık olarak yargılandığı davanın duruşması görülecektir. Mesleki faaliyetleri nedeniyle propaganda yapmak suçundan yargılanan meslektaşlarımızın duruşması İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecektir.”

Uydu Vericisi Takılan Kelaynaklar "Umut" ve "Sıla" Göç Yolunda Takip Ediliyor
Uydu Vericisi Takılan Kelaynaklar "Umut" ve "Sıla" Göç Yolunda Takip Ediliyor
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Esin Özdemir