ANKARA - Çankaya Belediyesi, Çayyolu’nda seralar bölgesi olarak bilinen Çiçek Pazarı’nı baştan aşağıya yeniledi. Bölgede, renkli asfalt kaldırım çalışması yapan Belediye, pazarın çevresindeki yolları da asfaltladı.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çayyolu semtinde bulunan seralar bölgesindeki Çiçek Pazarı’nda yenileme çalışmalarında sona yaklaştı. Belediye, pazar çevresinde renkli desenli asfalt kaldırım ve tam kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı.

Çayyolu 2432. Cadde 2674 Sokak’ta bulunan seralar bölgesini vatandaşın bildiği adıyla Çiçek Pazarı’nı bölge sakinleri ve esnafın görüşüne başvurarak yenileme çalışmalarına başlayan Çankaya Belediyesi, 11 seradan oluşan ve yaklaşık 30 bin metrekarelik alana sahip Pazar’ı asfaltlayarak fidan ve çiçek almaya gelen vatandaşlara kolaylık sağladı.

Yenileme çalışmaları ile birlikte içerisinde Çankaya Belediyesi’ne ait eğitim ve aktivite alanı ile çocuk oyun alanının da yer alacağı Çiçek Pazarı’nda ilk iş olarak yolların asfaltlama işlemi gerçekleştirildi.

Renkli desenli asfalt kaldırım ve tam kaplama asfalt çalışması ile yenileme çalışmalarının ilk ayağı tamamlanan ve proje sonunda da modern bir görünüme kavuşacak olan alan, çiçek ve yeşil bitki merakı olan Ankaralıların uğrak yeri olacak.

Editör: TE Bilisim