ANKARA - Ankara 2.Bölge Kamu Hastaneleri Birliği, Genel Sekreterliği, İdari Hizmetler Başkanı Dr.Mehmet Tahiroğlu, Mali Hizmetler Başkanı Abdurrahman Atlı, Genel sekreter vekili Uz. Dr. Ü.Murat Parpucu, İl Sağlık Müdürü Dr.M.Erkan Çiçek, Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin, Dr.Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yusuf Aslantürk, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Mehmet Aydın, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ali Dinç, Elmadağ İlçesine yeni yapılmakta olan hastanenin çalışmalarını heyet halinde yerinde incelemeler de bulundular.

HASTANEDE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Daha sonra yemekte bir araya gelip istişare toplantısı yaptılar. 11.000 metrekare alanda meydana getirilen ve T.C.Sağlık Bakanlığı tarafından 75 yatak kapasiteli, (Bodrum+Zemin+7) olarak yapılmakta olan hastanenin dış ve iç cephesinin %97 bitirilme aşamasına geldiği, çok katlı otoparkın betonarme ve karkasının tamamlandığı, istinat duvarının yapılmakta olduğu, yol açma çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi.

ELMADAĞ HALKINA HİZMET İÇİN HAZIRLANIYOR

Belediye Başkanı Gazi Şahin;" Elmadağ değişiyor ve gelişiyor. Yeni yapılmakta olan hastanemiz buna örneklerden biridir. Mevcut hastanemiz halkımızın sağlığı için birçok hizmetler yaptı biliyoruz ama Elmadağ halkına yakışır, her türlü hizmetin buradan yapılabileceği, daha kapsamlı ünitelerin olduğu bir hastaneye de ihtiyaç vardı. Sağlık Bakanımıza ilettik ve bu hizmetin Elmadağ’ımıza kazandırılmasına vesile olduk. Yapımı hızla tamamlanan hastanemizin İlçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını, hastalarımıza şifalar getirmesini, dertlerine derman olmasını diliyorum." dedi.