Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, siyah-beyazlı taraftarlara sosyal medya üzerinden seslendi ve takımının Fenerbahçe Beko ile oynayacağı kritik maça çağrıda bulundu.
Adalı, Beşiktaş Fibabanka’nın basketbol şampiyonluğu mücadelesi verdiği bu dönemde, 13 maçlık galibiyet serisiyle Fenerbahçe karşısına çıkacaklarını belirtti. Başkan Adalı, taraftarların desteğinin takım için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Akatlar'da ve Sinan Erdem'de takımımızın en büyük gücü, büyük Beşiktaş taraftarımızdır" dedi.
Bugün saat 18.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan Fenerbahçe maçına tüm taraftarları davet eden Adalı, "Son koltuğuna kadar dolu tribünler önünde camiamıza bir galibiyet hediye edeceğimize yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.