Fenerbahçe’de hem sezonun son haftaları hem de teknik direktör Jose Mourinho’nun geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Şampiyonluk yarışında yaşanan kayıpların ardından, yönetim yeni sezonun planlamasını Mourinho’nun takımda kalma kararına göre şekillendirmeye hazırlanıyor.
Eğer Portekizli teknik adam Fenerbahçe’de kalmaya karar verirse, sezon sonunda sunacağı kapsamlı rapor doğrultusunda transfer ve kadro çalışmaları başlayacak. Kulüp, yeni sezonun tüm adımlarını bu rapora göre atmayı planlıyor.
Transferde son söz Mourinho’nun
Mourinho’yla yola devam edilmesi durumunda sarı-lacivertliler, sezon öncesi kampını Portekiz'de yapacak. Kampın 5 Temmuz’da başlayacağı belirtilirken, teknik heyet transferlerin bu tarihe kadar tamamlanmasını istiyor.
Başkan Ali Koç’un verdiği bilgiye göre Fenerbahçe, ilk 11’e en az 4 transfer planlıyor. Ancak Mourinho kalırsa, bu sayı artabilir. Transfer listesindeki oyuncularla ilgili nihai karar yine teknik direktöre ait olacak.