Şampiyonluk yolunda avantajını sürdüren Galatasaray, gözünü Ziraat Türkiye Kupası finaline çevirdi. Sarı-Kırmızılı ekip, Trabzonspor ile Gaziantep’te oynanacak final karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma ile start aldı. Ardından 6’ya 2 pas çalışması yapan takım, topa sahip olma idmanının ardından çift kale maçla günü tamamladı.
Galatasaray Trabzonspor Maci Kamp Kadrosu Aciklandi
Bugün saat 11.00’de yapılacak idmanla hazırlıklar devam edecek. Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncularını final havasına şimdiden sokarken, yaptığı konuşmada "Şampiyonluk kutlamalarına daha vakit var. Şimdi kupa zamanı. İki kupayı alıp hafta sonu büyük bir kutlama yaparız" diyerek hedefi net şekilde ortaya koydu.

Fenerbahçe'de Livakovic için yeni takım aranıyor
Fenerbahçe'de Livakovic için yeni takım aranıyor
İçeriği Görüntüle

Okan Buruk'tan Trabzonspor maçı öncesi uyarı:

Tesislerde yoğun bir kenetlenme havası yaşanıyor. Yönetim, teknik ekip ve taraftarlar tek yürek olmuş durumda. Bu birliktelik, sezonun son düzlüğünde Galatasaray’a moral ve enerji katıyor. Oyuncuların tamamı, Buruk’un “çifte kupa” hedefi doğrultusunda konsantrasyonunu kupaya çevirmiş durumda. Teknik heyet de hem fiziksel hem zihinsel hazırlıklar konusunda en ince detaya kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Fanatik