Galatasaray’ın yeniden kadrosuna katmak istediği Bayern Münih oyuncusu Sacha Boey transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Sky’da yer alan habere göre, transferin yapılandırılması, ücret ve oyuncunun maaşı nedeniyle Boey’in Galatasaray’a transferinin zor olduğu belirtiliyor.
Daha önce 24 yaşındaki Fransız futbolcunun satın alma opsiyonuyla kiralanması gündeme gelmişti. Ancak şu anda Premier Lig’den birçok teklifin olduğu ifade ediliyor. Bayern Münih’in ise yaz döneminde Boey’i göndermeye hazır olduğu bildirildi.
Bayern ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Boey’in güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor. Geçen sezon devre arasında Galatasaray’dan Bayern Münih’e transfer olan oyuncu, Alman ekibinde 19 maçta 3 asist yaptı.