Spor

Güçler savaşı pazar günü

Abone Ol
İkinci lig Kırmızı grupta puan cetvelindeki ikinci ve üçüncü sırayı alan Keçiörengücü ile Ankaragücü, Pazar günü 19 Mayıs stadında saat 13.30’da galibiyet için mücadele edecek.

ANKARA-İkinci Lig Kırmızı grubunda ikinci ve üçüncü sırayı işgal eden Keçiörengücü ile Ankaragücü, Pazar günü Ankara 19 Mayıs stadında saat 13.30’da başlayacak maçtan galibiyetle çıkmanın yollarını arayacak.

Lider Manisaspor’u yakalamak isteyen bu iki Ankara takımının teknik sorumluları, sahaya üç puan için çıkacaklarını tekrarladılar. Ankaragücü Teknik Direktörü Kemal Kılıç "Bu maçı kazanmamız halinde şampiyonluk yolumuz açılacaktır. Rakibimiz ara transferden çok iyi yararlandı. Biz ise transfer yasağımız ile baş başa kaldık. Ancak her şeye rağmen bu maçı kazandığımız takdirde şampiyonluk yolunun da açılacağını biliyoruz Takımda sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Bu maçta en büyük güvencemiz taraftarımızdır. Bu maçı kazanıp, zirvede rahatlamak istiyoruz" dedi.

Keçiörengücü Teknik Direktörü Ahmet Yavuz ise, Ankaragücü ile oynayacakları maçta galibiyete şartlandıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Ankaragücü’nün sıkıntılarının neler olduğunu biliyoruz. Ancak biz sahada iyi mücadele edip, 3 puan almak istiyoruz. Keçiörengücü lig ikinciliğine tesadüfen gelmedi. Elimize geçen bu fırsatı değerlendirip, Ankara derbisini kazanmak istiyoruz. Ara transferde kadromuza kattığımız kaliteli futbolcularla gücümüz daha da arttı."