TRABZON - Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, tek düşüncelerinin Trabzonspor’u yeniden ayağa kaldırmak olduğunu söyledi.

Trabzonspor, takımının başına getirdiği teknik direktör Hami Mandıralı ile bir yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Genç teknik adamanın, aylık 100 bin TL alacağı açıklandı. Başkan Muharrem Usta’nın da katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Mandıralı, tekrar yuvasına geldiği için mutlu olduğunu belirtti. Kendilerinin kulübe sağlayacakları katkının alacakları sonuçlarla sahada olacağını ifade eden genç teknik adam, "Çünkü bizim işimiz sahada, orada çalışıp başarılı olmak. Tek düşüncemiz; Trabzonspor’umuzu bu düştüğü yerden ayağa kaldırmak." dedi.

Takımda çok önemli oyuncuların olduğunu anlatan Mandıralı, "Bunları tekrar kıymetli hale getirmemiz, harekete geçirmemiz lazım. O işi de biz yapacağız. O işin sorumluğu bizde." diyerek, şöyle devam etti:

"Oyuncu arkadaşlarımızla birebir konuşmalar yapacağız. Hedefin Trabzonspor’u ileriye taşımak olduğunu anlatacağız. Bunu dokunuşlarla, yakınlaşmayla, ilişkiyle yapmak lazım diye düşünüyorum. Bir önceki dönemde öyle yapmıştık ve iyi şeyler olmuştu. Yüreği bizde olan, bu forma için atan, savaşmak isteyen oyunculara yüreğimiz açık. Kimseye bir ön yargımız yok. Bütün oyuncularımız bizim için çok değerli. Onlar da bu kıymetlerini bize hissettirecekler. Ona göre biz de kararımızı vereceğiz."

"FUTBOLCU AĞZINI DEĞİL, AYAKLARINI KONUŞTURACAK"

Bütün oyuncuların oynamak isteyeceğine dikkat çeken Mandıralı, "Dolayısıyla herkesin herkese saygısı olması lazım. Oyuncuların hocaya, hocaların oyunculara. Kararları oyuncular eleştirmeyecek. Çünkü öyle bir hakları yok." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Futbolcunun bir defa konuşma hakkı vardır; o da transfer zamanıdır. En iyi parayı almak için konuşur futbolcu. Ondan sonra ağzını değil, ayaklarını çalıştıracak, konuşturacak. Biz de ona göre kararımızı verip, Trabzonspor’u tekrar ayağa kaldırmaya çalışacağız. Sadece biz ve yönetim değil, herkesin bu işin ucundan tutması lazım. Bir tane Trabzonspor’umuz var. Trabzonspor’u hep beraber ayağa kaldıralım, bize yardımcı olun."