İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından, içtima alanında atış eğitimi esnasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma İstihkam Astsubay İkinci Kademeli Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun için başsağlığı mesajı paylaştı.
Taziye paylaşımı
Yerlikaya'nın başsağlığı mesajında şunlar kaydedildi:
"Milletimizin başı sağ olsun. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli J.İs.Asb.II.Kad.Kd.Bçvş. Hüseyin Uzun içtima alanında atış eğitimi esnasında elim bir kaza sonucu yaralamış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine, Jandarma Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı ali olsun."
Milletimizin başı sağ olsun🇹🇷
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 29, 2025
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli J.İs.Asb.II.Kad.Kd.Bçvş. Hüseyin UZUN içtima alanında atış eğitimi esnasında elim bir kaza sonucu yaralamış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.… pic.twitter.com/9TwMdiai9f