Silivir'de bulunan Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden avukat Mehmet Pehlivan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında İmamoğlu'nun kendisimne ilettiği mesajı paylaştı.

Pehlivan'ın açıklamasında şunlar yer aldı:

“Mağduriyetimi değil, cesaretimi gösterin.

Bugün cezaevinde ziyaret ettiğim müvekkilim Ekrem İmamoğlu, hukuki bir konu üzerine konuşurken çok anlamlı bir söz söyledi: “Mağduriyetimi değil, cesaretimi gösterin.”

Bu zorlu süreçte onun cesur ve kararlı duruşuna bir kez daha şahit oldum ve bundan güç aldım. Avukatlar, böylesi zamanlarda mağduriyetlere değil cesarete tanıklık eden, hukuksuzluğa karşı dik duran, adalet mücadelesinin cesur sesleridir. Çünkü savunma, mağduriyetin değil cesaretin, umutsuzluğun değil direnişin sesi olmaktır.

Cesaretiyle hukuku savunan, umudu büyüten ve asla boyun eğmeyen tüm meslektaşlarımızın Avukatlar Günü kutlu olsun.

Dayanışma ve mücadeleyle…"

Bakırlıoğlu, İmamoğlu’nun Manisa için yazdığı notu paylaştı Bakırlıoğlu, İmamoğlu’nun Manisa için yazdığı notu paylaştı

Editör: Deniz Berk