Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisinin 45. bölümde sona ereceği iddiaları üzerine başlayan tartışmalar netlik kazandı. Kanal D ile yapım şirketi BKM arasında yapılan görüşmeler sonucunda dizinin bu sezon yalnızca sezon finali yapması kararlaştırıldı.

Kanal yönetiminin dizinin yüksek izlenme oranlarını dikkate alarak devam etmesini istemesi üzerine alınan yeni kararda, Yılmaz Erdoğan’ın da ikna edildiği öğrenildi.

Eşref Rüya’da Genç Yetenekler Parlıyor: İzleyiciden Tam Not Aldı
Eşref Rüya’da Genç Yetenekler Parlıyor: İzleyiciden Tam Not Aldı
İçeriği Görüntüle

Üçüncü Sezon İçin Hazırlıklar Yapılıyor

Yaz aylarında Yılmaz Erdoğan ve ekibi, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstleneceği 8 bölümlük Organize İşler dizisini Netflix için çekecek. Bu projenin çekim takvimine göre İnci Taneleri’nin 3. sezonunun ne zaman başlayacağı belirlenecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı kulis bilgilerine göre, Kanal D yeni sezona eylül ayında başlamak istiyor. Dizi ekibiyle kanal arasında bu yönde görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Nida Çitler