Avrupa Otoyolu’nda Avcılar Ücret Toplama İstasyonu’nda Serbest Geçiş Sistemi kurulması için başlatılan çalışmalar nedeniyle gişe giriş ve çıkışları çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Çalışmaların altı gün içinde tamamlanması planlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğundaki O-3 Avrupa Otoyolu’nda, Avcılar gişelerine Serbest Geçiş Sistemi kurulmasına yönelik altyapı çalışmaları dün gece saat 23.00’te başladı. Gişe adalarının kaldırılmasını da kapsayan çalışmalar, 24 saat esasına göre yürütülüyor. Altı gün sürecek bu süreçte Avcılar gişelerinden otoyola giriş ve çıkışlar tamamen kapalı olacak.
Yetkililer, sürücülere mağduriyet yaşamamaları için önceden belirlenen alternatif güzergahları kullanmaları çağrısında bulundu.