İşte Süper Lig'de 33. hafta hakemleri! İşte Süper Lig'de 33. hafta hakemleri!

Paris Saint-Germain (PSG), Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) 28. haftasında, kümede kalma mücadelesi veren Angers’i Parc des Princes'te ağırlayacak. Yarınki maç, PSG için tarihi bir anı işaret edebilir. Lider PSG, bir puan alması durumunda bitime 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Luis Enrique yönetimindeki PSG, bu sezonki etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çekti ve namağlup bir şekilde 71 puanla zirvede yer alıyor. En yakın takipçisi Monaco'nun 21 puan önünde olan Paris ekibi, şampiyonluk için Angers karşısında bir puana ihtiyaç duyuyor. Ancak, PSG'nin Angers’e yenilmesi halinde de Monaco’nun puan kaybetmesi durumunda şampiyonluk garanti olacak. Bu arada, Brest-Monaco karşılaşması da yarın saat 20.00’de başlayacak.

PSG, sezona Fransa Süper Kupa zaferiyle başlamış ve ligde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmışken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde, Fransa Kupası’nda ise finale yükseldi.

Kaynak: Anadolu Ajansı