ANKARA - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de Milli Mücadele’ye büyük destek veren Halaşlı Mehmet Ağa ve 10 Ekim’de Ankara Garı’ndaki patlamada hayatını kaybedenlerin anısına Barış Meydanı parklarını hizmete açtı.

Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, biri 2 bin 250 metrekare diğeri 850 metrekare alana sahip olan parkların açılışına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar olmak üzere CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, İlçe Yönetimi, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Metin Özaslan, meclis üyeleri, muhtarlar ve sayıda vatandaş da katıldı.

Şentepelilere müjde verdi

Seymenlerin de gösterileriyle renk kattığı açılışlarda Şentepeli vatandaşlara seslenen Yaşar, müjdeleri ardı ardına sıraladı.

Yaşar, "Şentepe’ye önemli yatırımlar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. İçerisinde kafesi, havuzu, hamamı, havuzu, aletli spor aletleri olan spor kompleksimizi bu ay ihaleye çıkartıyoruz. Yine buraya bir kültür merkezi yapacağız. Anaokulumuz da eylül ayında hizmete giriyor. Çalışacağız, çalışmak zorundayız, herkes çalışacak. Ben sizin paranızı sizin hizmetinize kullandım, kullanmaya da devam edeceğim" dedi.

Açılışlar devam edecek

Konuşmasının ardından protokol ile birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Yaşar, içerisinde çocuk oyun alanları, fitness spor alanları, koşu yolları, oturma alanları, süs havuzları ve spor alanlarının bulunduğu parkı hizmete açtı.