ANKARA - Belediyecilikte sivil toplumu ve yönetimde katılımcı bakış açısını benimseyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, sivil toplum kuruluşları ile dirsek temasını sürdürüyor. Başkan Tuna beraberindeki heyet ile birlikte, Çorum Sungurlu Ekmekçiler Köyü Derneği, Samsun Ayancık Derneği, Yozgat Şefaatliler Derneği, Gümüşhaneliler Derneği ve Fatih Derneği’ne bir dizi ziyarette bulundu. Hemşeri dernekleri tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Tuna’ya derneklerinden tam destek mesajı geldi. Tuna: "Belediye olarak varlık gayemiz insanlarımızın yanında ve hizmetinde olmaktır." dedi.

 Sincan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın temasta bulunan Sincan Belediyesi, yönetimde katılımcı bakış açısı şehrin ihtiyaçlarını farklı meslek ve hem şehri gruplarından dinleyerek ortak ve yerinde çözüm yollarını değerlendiriyor. Belediyecilik anlayışında dürüstlük, şeffaflık ve adalet ilkeleri ile hareket eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna bu gayretleri çerçevesinde, Çorum Sungurlu Ekmekçiler Köyü Derneği, Samsun Ayancık Derneği, Yozgat Şefaatliler Derneği, Gümüşhaneliler Derneği, Fatih Derneği, Çukurörenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Suffe Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Konyevi Gülistan Derneği ve Semerkand Lalegül Eğitim Derneği’ni ziyaret etti.

Sincan Belediye Başkanı Tuna’nın hemşeri derneklerine gerçekleştirdiği ziyaret, çok yoğun bir ilgi ve son derece sıcak ortamlarda gerçekleşti. Dernek temsilcileri buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirirken Sincan Belediyesi’nden gördükleri yakınlık ve destekten dolayı teşekkür etti. Ziyaret esnasında duygularını ifade eden dernek üyeleri "Başkanımız kendisine ulaştırdığımız her türlü problemimizi imkânlar ölçüsünde çözmüştür. Kendilerine ulaşmak ve derdimizi anlatmak bizim için de çok kolay her türlü talebimizi dinleyen ve değerlendiren Sayın Başkanımıza bizi ziyaret ettikleri için de ayıca tüm hemşerilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız. Her zaman yanındayız." dedi.

Sincan’ı herkesle el ele yönettiklerinin altını çizen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da "Sincan’ımıza değer katan tüm hemşerilerimiz bizim için son derece kıymetlidir. İlçemiz onlarla bir bütündür.  Sincan’ımız genelinde tüm vatandaşlarımızın ne ihtiyacı, sıkıntısı olursa imkânlarımız çerçevesinde daima onların yanındayız, belediye olarak insanlarımıza ve şehrimize hizmet etmek bizim hem görevimiz hem de borcumuzdur." dedi.

Editör: TE Bilisim