ANKARA - Elmadağ’da sonbahar temizliği yaklaşan kış mevsimi öncesi tamamlanıyor. Belediye Başkanı Gazi Şahin’in talimatları doğrultusunda Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ile kaldırımlardaki, mahalle aralarındaki, orta refüjlerdeki yaprakları ve otları temizlerken, kış mevsimine dayanaklı bitkiler de dikilerek İlçenin temiz ve yeşil görüntüsünün devamlılığı sağlanıyor. Ayrıca parkların bakım onarım çalışmaları ve yeni park yapımları da devam ediyor.

Elmadağ Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Gazi Şahin; İlçe genelinde başlatılan temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini, yeni dikilen bitkiler ile İlçenin kış mevsiminde de yeşil görünmesini amaçladıklarını bildirdi.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; "Mevcut parkların bakım ve onarımları yapılırken, park ihtiyacı tespit edilen mahallelere de vatandaş anketi yapılarak yeni park ve yürüyüş yolları yaptık. İlçemizin temiz ve yeşil görüntüsünün şartlar ne olursa olsun korumaya çalışacağız."dedi.

Editör: TE Bilisim