ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Halk Partisi kurultayı öncesi ilçe kongrelerinde başkanlığa seçilen Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i makamında ziyaret ederek yeni yönetimin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Etimesgut İlçe yönetiminin ziyaretinin kendisini onurlandırdığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yerel seçim başarısında Etimesgut bölgesinin çok önemli bir rol oynadığını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Çankaya olarak 312 bin oy farkı oluşturduklarını dile getiren Taşdelen, ‘Bu farkı Çankaya ve Yenimahalle’nin ötesinde diğer ilçelere de yansıtmamız lazım. Bugün seçim olacakmış gibi hareket ederek, stratejiyi doğru planlayıp bölgenin fiziksel ve demografik yapısını iyi analiz eden bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekir’ diye konuştu.

Aralık ayında yapılan kongreyle birlikte Etimesgut İlçe yönetiminin başına gelen Ayhan Yılmaz, zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini ama yılmadan çalışarak hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in başarılı çalışmalarının kendilerine rehber olduğunu sözlerine ekleyen Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için tüm kadrolarıyla çalışacaklarını kaydetti.

Editör: TE Bilisim