Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar gündem olmuştu. Hatta Yılmaz'ın bu paylaşımlarının, bir dönem aşk yaşadığı eski sevgilisi oyuncu Serenay Sarıkaya'ya gönderme olarak nitelendirilmişti. Son olarak  ısırılmış Acıbadem kurabiyesi fotoğrafı paylaşan Yılmaz'ın yine Sarıkaya'ya gönderme yaptığı düşünülmesi,  ünlü komedyeni adeta çileden çıkardı.

Sosyal medyadan sık sık tarif ve spor paylaşımlarında bulunan Necla Karahalil'le aşk yaşayan Cem Yılmaz, "GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri" gecesindeki dekolteli elbisesiyle gündem olan eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı düşünüldü.

Kız arkadaşına su altında evlenme teklif etti Kız arkadaşına su altında evlenme teklif etti

Yılmaz, Kendisine yönelik eleştirilere bu kez X hesabından yaptığı paylaşımla cevap veren Cem Yılmaz, sert tepki gösterdi. Yılmaz, "Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var" dedi.

Muhabir: Ziya Burak Erol