Haber Merkezi - "Bir kadın Hz. Meryem olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan etti" görüntülerinin sosyal medyada gündemde olması sonrası, birçok haber sayfası videoyu paylaştı. Videonun yaygınlaşması sonrası birçok kötü yoruma maruz kalan Kübra Acar, "Videoyu tur şirketi çekmişti, bütün tur şirketleri kendi sayfalarından kafileleri paylaşmak için çekerler. Nasıl bir algı bu anlamıyorum"  diye konuştu.

Beyaz giyinmiş tesettürlü genç bir kadın yaklaşık 20 kişilik bir kadın grubuyla yürümesi "Bir kadın Hz. Meryem olduğunu iddia etti" yazısıyla sosyal medyada gündem oldu. Giderek popülerleşen videodaki kadının 32 yaşındaki Kübra Acar olduğu ortaya çıktı. Acar videonun gittiği umre sırasında organizasyon şirketi tarafından kayda alındığını açıkladı. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı sorusunu yanıtladı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı sorusunu yanıtladı

10haber'den Buse Çelebi'ye konuşan Kübra Acar, yaşananları şu sözlerle anlattı: "Nasıl bir algı bu anlamıyorum bu. Sen Allah’ın huzurundaki birine şeyh muamelesi yapamazsın. Videonun üzerinden geçmiş bir ay, kırpmışlar, kesmişler üzerine yazı yazmışlar. Yani inanamıyorum. Videoyu tur şirketi çekmişti, bütün tur şirketleri kendi sayfalarından kafileleri paylaşmak için çekerler. Ben de onlardan aldım ama onlar paylaşmamıştı ben paylaştım. Bu son videoyu yapanların niye böyle bir şey yaptıklarını anlamadım. Yasal haklarımı kullanacağım."

Muhabir: Haber Merkezi