Harvey Weinstein'ın mahkumiyet kararının bozulmasına Hollywood'dan tepki Harvey Weinstein'ın mahkumiyet kararının bozulmasına Hollywood'dan tepki

Haber Merkezi - Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünde oynadığı "İnci Taneleri" dizi, ülkemizde gördüğü ilginin yanı sıra, yurt dışında da yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Dizi için, 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8-10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de "Secret of Pearls" adıyla özel bir gösterim yapılacak. Dizinin 'Dilber evin barkın Yok mu" şarkısıyla dans sahnesi, sosyala medyada olay olmuştu.

Inci Taneleri Cannes Gösterim

8 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek olan özelv gösterim, Auditiorium K salonunda ve 16.00- 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek Dünyanın dört bir yanından yayıncı ve dağıtımcının katılacağı gösterime, aynı zamanda yurtdışında popüler olan sektör dergileri de katılacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Erdoğan'a; Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez üstleniyor.

Editör: Haber Merkezi