Sosyal medya mecrası Linkedln üzerinden bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına ilişkin tehditvari sözler kullanması sonrası CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifa etmesiyle şirketin yeni yöneticisi de belli oldu. CEO'luk görevine yönetim kurulu üyeliği devam eden Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi  Ali Sinan Tunaoğlu geçti. 

Konuya ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Özgür Özel: Sinan Ateş suikasti aydınlanana kadar peşini bırakmayacağız Özgür Özel: Sinan Ateş suikasti aydınlanana kadar peşini bırakmayacağız

"23.04.2024 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Ali Sinan Tunaoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilmesine karar verilmiştir. Bu karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edilecektir.”

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tunaoğlu, "Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün 15.00'te basın açıklaması düzenlenecek

Öte yandan daha önce de 14 çalışanın baskı ve yıldırma politikaları ile işten çıkarıldığı Patiswiss'te işçi direnişi devam ediyor. İşçilerin hijyenik üretim yapılmadığ bilgisinin verildiği markanın Ankara OSTİM'deki fabrikası önünde bugün saat 15.00'te basın açıklaması düzenlenecek. Öz Gıda İş Ankara Şube Başkanı Duran Çiçek, mobbing ile işten çıkarılan Patiswiss çalışanlarına destek için açıklamada bulunacaklarını açıklamıştı.

Muhabir: Haber Merkezi