Mamak Belediyesi’nin mahalle iftarları kapsamında her akşam düzenlediği iftar sofralarının bu kez adresi, Kutludüğünve Bayındır-Küçükkayaş mahalleleri oldu.

Mamak Belediyesi’nin internet sitesinden alınan habere göre, Kutludüğün Hizmet Binası önü ve Kayaş pazaryerinde gerçekleşen iftar programlarına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, meclis üyeleri, Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Akgül, iftar sonrası da mahalleliyi dinledi. Mahalle iftarlarının amacına ulaştığını kaydeden Akgül, Küçükkayaş Mahallesi sakinlerine birde müjde verdi. İftar organizasyonunun gerçekleştiği alana kapalı pazaryeri yapacaklarını kaydeden Akgül, mahalleliye birde cami müjdesi verdi. İftar sonrası kurulan sahnede eğlenceli kukla gösterileri, Karagöz-Hacivat, meddah, orta oyunları sahnelendi. Vatandaşlar Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde Ramazan ayının maneviyatını paylaşarak keyifli bir akşam yaşadı.

Bir ekmeği bölüşüyoruz

Ramazan ayını mütevazı sofralarda birlik ve beraberlik içinde idrak etmeye çalıştıklarını kaydeden Akgül, "Mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz iftar programlarında aynı sofralarda muhabbet paylaşılıyor. Birlik ve beraberlik sofraları Mamak’ta kuruluyor. Bu tablo devam etsin dedi.
Editör: TE Bilisim