ANKARA - Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu, Polis Haftası nedeniyle Ankara İl Emniyet Müdürü’nü ziyaret ederken, ilçe zabıta müdürleri de ilçe emniyet müdürlerine ziyarette bulundu.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı ve Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdurrahman Karabudak, Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu ve Komisyon üyeleriyle Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Karabudak, "Emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 171. yılını kutluyor, devlet ve milletimizin bekası uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, hüzünlerimizi yüreğimizde hissederek, rahmet ve minnetle yâd ediyor, görevde olan emniyet mensuplarımıza da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz" dedi.

Abdurrahman Karabudak, çalışmalarında kurumsal destek aldıkları emniyet teşkilatını her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek, teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Abdurrahman Karabudak, İl Emniyet Müdürü Karaaslan’a el yapımı bir tablo takdim etti.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan Polis Haftasına özel 25 adet hediye de ilçe Zabıta müdürleri tarafından, ziyaret anında İlçe Emniyet müdürlerine verildi.

Not : Haber ve haberle ilgili fotoğraflar mail adreslerine gönderildi.
Editör: TE Bilisim