Hızlı Tavuk Salatası: Pratik Yemek Tarifi Hızlı Tavuk Salatası: Pratik Yemek Tarifi

2023 yılında Forbes'un En Güçlü Kadınlar listesi'ne giren Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna, hem müzik kariyerindeki hem de iş dünyasındaki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Rihanna bu kez de, sosyal medya hesabında yaptığı değişimle gündeme geldi.

2014 yılından bu yana "badgalriri" adlı Instragram hesabında aynı profil fotoğrafını kullanan Rihanna, bu fotoğrafta 10 yıl sonra değişime gitti. 10 yıl sonra ilk kez fotoğrafını değiştiren şarkıcının yeni profil fotoğrafında ise şarkıcının markası Fenty'den bir ürün bulunuyor. Genellikle ünlü isimler, yeni film veya albüm öncesi sosyal medya hesabındaki tüm gönderileri kaldırıyor, profil fotoğrafını değiştiriyor veya herkesi takipten çıkıyor.

Rhanna Instagram

Bu değişimin, yeni bir albümle hiçbir ilgisi olmadığı hatta Rihanna'nın markasının yeni ürününü tanıtmak için profil fotoğrafını değiştirdiği iddia edildi. Ancak şarkıcının hayranları, profil fotoğrafını sadece markasının tanıtımı yapmak için değiştirmesini eleştirdi. Bu tepkişden sonra Rihanna, kısa bir süre sonra eski profil fotoğrafını kullanmayı sürdürdü.

Editör: Deniz Ali Tatar