Formula 1'in efsane pilotlarından Michael Schumacher, 2013 yılında Fransız Alpleri’nde kayak yaparken geçirdiği kazadan beri özel bakımla yaşanmaya tutunmaya çalışıyor. Yaklaşık 10 yıldır süren yaşam mücadelesi devam ediyor. Ekonomim'de yer alan habere göre, Schumacher’in tedavi masraflarını karşılamakta zorlanan ailesi,i bugüne kadar büyük bir servet harcadı. Schumacher’in eşi Corinna Schumacher, tedavi sürecinde birçok değerli mülkü elden çıkarmak zorunda kaldığını duyurdu.

Schumacher

Hakan Fidan, Viyentiyan'da Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü Hakan Fidan, Viyentiyan'da Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü

F1 efsanesinin tedavi masrafları için Norveç’te bir ev, İsviçre’de bir malikane ile bir özel jet satıldı. Dün gündeme gelen haberlere göre Schumacher'in saatleri İsviçre’de bir müzayedede satışa çıktı. Michael Schumacher’in 8 adet kol saati, Cenevre'deki müzayedede 4 milyon 400 bin dolara alıcı buldu. Bu miktar da yıllık tedavi masrafı 7 milyon dolar olan Schumacher’in tedavi masraflarının sadece bir bölümünü karşılamaya yetecek.

Editör: Deniz Ali Tatar