İnönü Vakfı ve ANAÇEV yani Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı iş birliğiyle, eğitime destek amacıyla burslu öğrenciler yararına Ankara’da “3 Soprano” konseri gerçekleştirilecek. Daha önce de bünyesinde bulunan burslu öğrencilere destek amacıyla eğitimler düzenleyen İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker ve Anaçev Başkanı Ayla Hatırlı, bu yılki etkinliği JW Marriott Hotel Ankara’da gerçekleştirecek. Her biri 1000 TL olan biletler, burslu öğrenciler yararına oluşturulan fona aktarılacak.

Milli Eğitim Akademisi’ne tepkiler sürüyor: “Eğitim, hükümetlerin oyuncağı olacak” Milli Eğitim Akademisi’ne tepkiler sürüyor: “Eğitim, hükümetlerin oyuncağı olacak”

3 Soprano (1)

Yaklaşık 480 öğrenciyi desteklemek amacıyla gerçekleştirilecek “3 Soprano” etkinliğinde; opera sanatçıları Esin Talınlı, Çiğdem Önol ve Funda Saltaş Ateşoğlu ile piyanist Malahat Ismayilova sahne alacak. Konser, 2 Haziran Pazar akşamı saat 19.30’daki kokteylin ardından saat 20.00’da başlayacak. Ayrıca gecede Latin dansçılar da tango gösterisiyle geceye renk katacaklar.

Editör: Deniz Ali Tatar