Karsu, Ankara'da konser verdi Karsu, Ankara'da konser verdi

Deniz Ali Tatar

Tüm Türkiye'yi Doksanlar Türkçe Pop Müziği'ne doyuran ve unutturmayan Dj Hakan Küfündür, her yıl yaz başında ve sonunda, ODTÜ Vişnelik Çim Amfi'de konserler gerçekleştiriyor. Dj kabinine geçen Küfündür'e ayrıca, doksanlar müziğine damga vurmuş isimler de şarkılarıyla canlı bir şekilde eşlik ediyor. 2 Haziran Pazar akşamı düzenlenen "90’lar Türkçe Pop Fest" Ankaralı müzikseverleri doksanlara bir yolculuk yaptırarak eski şarkıları bir kez daha güncelleyip kulakların pasını sildi.

Doksanlar Türkçe Pop Fest (5)

ODTÜ Vişnelik Çim Amfi'yi tam kapasite dolduran müzikseverler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Milyonların kalbini fethetmiş yıldızların sahne aldığı gecede sırasıyla; Yonca Evcimik, Grup Vitamin, Ümit Sayın, Mansur Ark, Şahsenem, Ege, Çelik ve Burak Kut sahne aldı. Doksanların efsane müzik akımı Pop'a nostaljik zaman yolculuğu deneyimi suna konserde, oldukça renkli ve unutulmaz anlar yaşandı.

Doksanlar Türkçe Pop Fest (2)

Çelik'in "Gel Yarim Ol" şarkısını söylediği anda tüm seyircinin telefonlarının flaşını açtığı anlar, unutulmaz dakikalara sahne oldu. Burak Kut'un hem şarkı söyleyp hem dans edip sahnede çılgınlar gibi eğlendiği anlar çok sevildi. Mansur Ark'ın "Maalesef" şarkısının hep bir ağızdan söylenmesi dikkat çekti.

Doksanlar Türkçe Pop Fest (6)

Şahsenem'in yıllar sonra sahneye çıkması ve bir devri hatırlatması unutulmaz bir an yaşattı. Grup Vitamin'in her konserinde mutlaka istenen 'İsmail' şarkısının yeniden coşkuyla söylendiği anlar renki görüntülere sahne oldu. 

Doksanlar Türkçe Pop Fest (4)

Editör: Deniz Ali Tatar