Adana silahlı kavga haberinin adresi bu kez Kozan ilçesi oldu. Adliyedeki duruşmanın ardından bina önünde karşılaşan husumetliler arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kozan adliyesi önünde tartışma silahlı kavgaya dönüştü
Olay, Adana’nın Kozan ilçesinde adliye binası önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, adliyedeki bir duruşmanın ardından karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu belirtilen kişiler arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada bir kişinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu 2 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kozan silahlı kavga ihbarı sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Adana silahlı kavga olayında bir şüpheli gözaltında
Polis ekipleri, adliye çevresinde güvenlik önlemi alırken olaya karıştığı belirlenen bir şüpheliyi gözaltına aldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, ateş açılan noktada ve çevrede delil çalışması gerçekleştirdi.
Silahlı kavganın adliye önünde yaşanması nedeniyle bölgede kısa süreli hareketlilik oluştu. Polis ekipleri, olayın büyümemesi için çevrede güvenlik tedbiri aldı.
Öte yandan, bir şüphelinin pompalı tüfekle ateş açtığı anların güvenlik kamerasına yansıdığı öğrenildi. Kamera kaydının, soruşturma kapsamında inceleneceği belirtildi.
Güvenlik kamerası kaydı soruşturmada incelenecek
Adana Kozan silahlı kavga olayıyla ilgili soruşturma sürüyor. Polis, kavgaya karışan kişilerin kimliklerini ve olayın seyrini netleştirmek için çalışma başlattı.
Bu tür olaylarda güvenlik kamerası görüntüleri, tanık beyanları ve olay yeri incelemesi soruşturmanın ilerleyişinde önemli rol oynuyor. Kozan’daki silahlı kavgada da ateş açıldığı anı gösteren kayıtların dosyaya dahil edilmesi bekleniyor.
Yaralıların tedavisi Kozan Devlet Hastanesi’nde sürerken, olayla ilgili inceleme devam ediyor.




