Adana uyuşturucu operasyonu kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT ekipleri tarafından yürütülen çalışma sonucunda 10 şüpheli yakalandı. Kent genelinde belirlenen adreslere baskınlar yapıldı. Operasyon sürecinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi ve şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.
335 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Milli İstihbarat Teşkilatı ile İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik bir çalışma yürüttü. Yapılan saha araştırmaları ve takip neticesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen kişilerin ikametleri tespit edildi.
10 şüpheli gözaltına alındı
Belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda 335 bin uyuşturucu hap bulundu. Ekiplerin adreslerde yaptığı detaylı aramalarda ele geçirilen maddelere el konuldu. Operasyon sonucunda yakalanan 10 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.




