Haber Merkezi AKP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, partisinin Küçükçekmece'deki seçim çalışması sırasında gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP Küçükçekmece ilçe Başkanlığı'nda konuşan Kurum,  partinin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay ve arkadaşlarının Kanarya Mahallesi'ndeki seçim çalışması kapsamındaki aday tanıtım töreninde, uzun namlulu silah ve tabancayla ateş açıldığını belirtti. 

Saldırıda, söz konusu yerden geçen bir vatandaşın ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığını kaydeden Kurum,  yaralanan kişiyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiklerini aktardı.

Öte yandan, saldırıyı şiddetle kınadıklarını vurgulayan Kurum, sözlerine şu şekilde devam etti:

Dikili Belediye Başkanı yangına ilişkin açıklama yaptı Dikili Belediye Başkanı yangına ilişkin açıklama yaptı

"Hiç kimse ama hiç kimse bizim birliğimize, beraberliğimize gölge düşüremeyecektir. Demokrasimize, yapmış olduğumuz seçim çalışmalarına gölge düşüremeyecektir. İnşallah failler bir an önce yakalanacak ve adli makamlarımızla birlikte her türlü hukuki süreç takip edilecektir. İnşallah failleri en kısa sürede emniyet birimlerimiz yakalayacaktır ve daha önceki her menfur saldırıda olduğu gibi burada da kıskıvrak yakalanacak ve sorumlularına gereken ceza verilecektir."

Editör: Haber Merkezi