Haber Merkezi- AKP Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Belçika'da Türk vatandaşına yönelik saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu alçak saldırıya karşı suskun kalmamız asla düşünülemez. Saldırıyı gerçekleştiren terör destekçileri hakkında yürütülecek hukuki süreci yakından takip edeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Sosyal medya paylaşımında, Avrupa'nın göbeğinde "etnik" kökeni nedeniyle vahşi ve çağ dışı bir tutumla bir insanın, vatandaşın saldırıya uğramasının kabul edilebilir bir durum olmadığını belirten Sırakaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopteri 'sert iniş' yaptı İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopteri 'sert iniş' yaptı

"Bu saldırıyı gerçekleştiren terör destekçileri hakkında yürütülecek adli ve hukuki süreci de yakından takip edeceğimizi buradan bir kez daha ilan ediyoruz. Irkçı, ayrımcı, İslam düşmanı, hastalıklı düşünceler ve bu düşüncelerden beslenen kirli yapılara karşı uluslararası, keskin ve net yaptırımların yürürlüğe girmesi hususunda Türkiye ve AK Parti hükümeti olarak tüm organlarımızla mücadelemiz devam edecektir."

Editör: Haber Merkezi