Haber Merkezi AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok, ''Üniversite diplomasının sahte olduğu'' iddialarına ilişkin soruyu, "Yalanlarla, iftiralarla soru soruyorsunuz" diye yanıtladı.

Bununla birlikte, mal varlığına ilişkin belge paylaşacağını kaydeden Altınok, "Birazdan size tapularla ilgili belgeleri verecekler" dedi.

AKP'li Altınok, Keçiören’de gerçekleştirdiği otobüs turunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Seydişehir'deki Suğla Gölü'nde denetim yapıldı Seydişehir'deki Suğla Gölü'nde denetim yapıldı

"Ankara beş yıl daha Mansur Yavaş ile gidemez"

Öte yandan, bir basın mensubunun Altınok'a ''Yeniden Refah Partisi'nden istifa edip, AKP'ye katılma'' haberlerinin sorulması üzerine, şunları söyledi: 

''Ankara’nın beş yılı Mansur Yavaş’la boşa gitmiş yıllardır. Zarar, ziyan yıllarıdır. Ankara beş yıl daha Mansur Yavaş ile gidemez. Trafik, tekerler yerinden oynamaz. Duraklarda bekleme kuyrukları uzar. Ankara’ya beş yılda hiçbir hizmeti olmayan, Ankara’ya katma değer kazandıran bir tane eseri yok. Çocuklarımıza, geleceğimize dair hangi eseri var? Eseri, vizyonu olmayan bir adam. ‘Size hizmet etmeyeceğim’ diyor. ‘Benden hizmet beklemeyin, benden eser beklemeyin. Size yol yapmayacağım. Trafikte saatlerce bekleyin. Izgara, mazgalları temizlemeyeceğim’ diyor. Ankara’da ulaşım problemini bitirecek, trafik çilesini bitirecek, kentsel dönüşümü çözecek, altyapı problemini, işsizliğe son verecek... Ankara’yı dünya başkenti yapacak bir proje bankası var. Diğer tarafta da proje fakiri, vizyonu olmayan büyükşehir belediye başkanı ve adayı var. Ankara beş yıl daha yavaş yılları taşıyamaz."

Editör: Haber Merkezi