Haber Merkezi - Ramazan Bayramı tatilinde AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakoz ve AKP'li Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz'in Maldivler fotoğrafları gündem oldu. 

Yaşanan olayın ardından, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mücahit Birinci, Bursalı’yı, "'Partimizden defolup gidin kardeşim' konu bu kadar basit" diyerek istifaya davet etti. Bir başka AKP MKYK Üyesi olan Orhan Miroğlu ise "Milletvekilliği çeşitli karmaşık ilişkilerden ‘aklanmak’ ve ‘netameli bir geçmişi silmek ve itibar satın almanın mümkün hale geldiği bir alana dönüştü" ifadelerini kullandı.

Bursalı, gelen tepkilerin ardından özür paylaşımında bulunarak, "Bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum” dedi.  

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın, Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması ve 31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den Çankırı Belediye Başkan Adayı gösterilen Hüseyin Filiz'in Maldivler’den paylaştığı aile tatili fotoğrafları, siyasette tartışma yarattı. Bursalı ve Filiz'e muhalefetin yanı sıra AKP içinden de tepkiler geldi.

Bursalı'dan 2 bin liralık ıstakoz!

Doğanlar Holding yılda 50 bin ton karbondioksit salınımını engelleyen tesisi basına tanıttı Doğanlar Holding yılda 50 bin ton karbondioksit salınımını engelleyen tesisi basına tanıttı

AKP'li Bursalı'nın paylaştığı "Langouste grillée" isimli ıstakoz yemeğinin 250 gramının fiyatı, yat kulübünde yer alan "Carte Restaurant 1909" isimli restoranın menüsünde yer alan fiyat listesine göre, 60 euro. 60 euronun bugünkü kura göre karşılığı ise 2 bin 72 Türk lirası. 

Editör: Haber Merkezi