Haber Merkezi -DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ordu'da, "Bizim başka partilerinin adaylarına kaybettirme gibi bir derdimiz yok. Biz kendi adaylarımızın kazanması için çalışıyoruz" dedi.

Ünye ilçesinde bir otelde gazetecilere açıklamalarda bulunan Babacan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne sayılı günler kaldığını hatırlatarak, Türkiye'nin 81 ilinde adaylarının olduğunu ve DEVA Partisi olarak il il, ilçe ilçe çalıştıklarını belirtti. 

Öte yandan, hem kendisinin hem de parti kurmaylarının seçim öncesi yoğun bir program içerisinde olduklarını ifade eden Babacan, ziyaret ettiği il sayısının 50'yi geçtiğini belirtti. 

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin bir soru üzerine Babacan, şunları kaydetti:

"Bu kayıt dışılık Türkiye'nin en büyük sorunlarından bir tanesi. Bu ekonomik sorun değil, aynı zamanda ahlaki bir sorun. Şu anda bütün bu seçim propagandasında da gördüğünüz harcamalarda da birçok parti açısından ciddi bir kayıt dışılık söz konusu. Biz DEVA Partisi olarak il ve ilçe başkanlıklarımızın önünde çok mütevazi çalışmalar yapıyoruz. Ama bazı şehirlerde pankartlardan dolayı gökyüzünü göremiyorsunuz."

Öte yandan, İstanbul ve Ankara'da da belediye başkan adaylarının olduğunu hatırlatan Babacan, "Bizim başka partilerinin adaylarına kaybettirme gibi bir derdimiz yok. Biz kendi adaylarımızın kazanması için çalışıyoruz. Türkiye'nin her yerinde böyle çalışıyoruz" dedi.

Samsun'dan yola çıkan bisikletli grup Ankara'ya ulaştı Samsun'dan yola çıkan bisikletli grup Ankara'ya ulaştı

Editör: Haber Merkezi