Fenerbahçe başkanı Ali Koç, başkan adayı olan eski başkan Aziz Yıldırım ile yarışacağı seçim öncesi çalışmalarına devam ediyor.  Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle buluşan Koç, önemli açıklamalar yaptı. Koç, sportif direktör Mario Branco'nun kulüpte kalacağını belirtti. Koç, takımın gözde futbolcuları hakkında şu açıklamayı yaptı: "Mario Branco bizimle devam edecek. İrfan Can, Fred, Ferdi, Osayi... Bunların hepsi olağanüstü astronomik bir rakam gelmediği taktirde takımda kalacak."

Ali Koç'un açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçemize her türlü haksızlığı her türlü adaletsizliği hatta her türlü saldırıyı yapanlara karşı geldiğimiz günden beri mücadele ettik. Mücadelenin dozajı arttı. Fitilini ateşlediğimiz mücadeleyi sonuçlandırmak için adayım. Sayın Aziz Yıldırım kuvvetliyken yapmadınız da şimdi nasıl yapacağınızı bir anlatmanızda fayda olduğunu düşünüyorum. Bu kulüp 6 sene öncesine dönemez. Hepimiz kulübümüzü şampiyon yapmak istiyoruz. Ama ne demek borç beni ilgilendirmez? Nasıl ilgilendirmez? 

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Umut Nayir, Konyaspor'a transfer oldu Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Umut Nayir, Konyaspor'a transfer oldu

Kendi dönemlerinde Fenerbahçe'ye operasyon yapılırken haykırıp isyan edenler, bugün yine Fenerbahçemize karşı operasyon yapıldığında birliktelik değil ayrıştırma, bölücülük yapıyorsa, saldırıları küçümsüyorsa, hatta alay ediyorsa onların da Fenerbahçeliliğine yazıklar olsun. Seneye daha da güçlü bir kadro kuracağız. Geçmişten aldığımız, tecrübe edindiğimiz konulardan hareketle daha iyi nokta atışları yapacağız. Önümüzdeki sezon sistemi de yeneceğiz."

Editör: Deniz Ali Tatar