Haber Merkezi - Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walte Steinmeier'in Sirkeci Garı'ndaki ‘Gurbette Hasret’ sergisini ziyareti sırasında, bir grup, Almanya'nın Filistin politikasını "Soykırım suçlusu katil Almanya" sloganı ile protesto etti.

ANKA'nın haberine göre, gruptan bazı göstericilerin polis tarafından abluka altına alınıp uzaklaştırıldığı bildirilirken, İstanbul Valiliği yetkilileri, henüz herhangi bir gözaltı işlemi yapılmadığını açıkladı.

 Filistin bayrakları ve bazı dövizler taşıyan bir grup gösteriye başladı. "Soykırım suçlusu katil Almanya", "Filistin halkı yalnız değildir", "Katil Almanya Türkiye'den defol" gibi slogonlar atan gruba polis müdahalede bulundu.  Ablukaya alınan grup, sloganlarını sürdürdü.  ANKA'ya bilgi veren, İstanbul Valiliği yetkilileri güvenlik güçlerinin protesto gösterisi sırasında "uzaklaştırma" yaptığını, henüz herhangi bir gözaltı işleminin olmadığını belirtti.

Hizbullah, İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın ziyaret ettiği yeri vurdu Hizbullah, İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın ziyaret ettiği yeri vurdu

Editör: Haber Merkezi