TFF 2. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına yarın başlıyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Mustafa Kaplan yönetimindeki ilk antrenman Beştepe Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Hazırlık dönemine genç oyuncularla başlayacaklarını belirten Mustafa Kaplan, antrenmanlara 5 Temmuz'dan itibaren tüm kadronun katılacağını aktardı. Kaplan, sezona ilişkin hedeflerini şu sözlerle ifade etti:

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nde Dominik Cumhuriyeti'ni 3-2 mağlup etti
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nde Dominik Cumhuriyeti'ni 3-2 mağlup etti
İçeriği Görüntüle

"Antrenmanlara 5 Temmuz'da tüm futbolcuların katılımı ile devam edeceğiz. 'Yeniden diriliş sloganı' ile gireceğimiz yeni sezonda en büyük gücümüz, bizi her koşulda destekleyen ve takımına sahip çıkan taraftarımız olacak. Kalplerimiz tek yürek gibi attığında, kenetlenip birbirimize sarıldığımızda, koşullar ne kadar çetin olursa olsun zor işleri başarabildiğimizi daha önce gösterdik. Ankaragücü'nü layık olduğu yere taşımak için, bir kez daha aynı duygularla hareket edelim, birlik olalım ve her zaman güçlü kalalım."

Hazırlık sürecinin ilk etabı Ankara’da gerçekleşecek ve 23 Temmuz’a kadar sürecek. Başkent temsilcisi, 25 Temmuz’da Bolu kampına geçecek. Burada 5 ila 6 hazırlık karşılaşması oynamayı planlayan sarı-lacivertliler, sezon öncesi son provasını ise 2 Ağustos’ta TSYD Ankara Kupası kapsamında Gençlerbirliği karşısında yapacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı