Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun gelmesiyle beraber sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Arthur Zico da Portekizli hoca hakkında düşüncelerini anlattı. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran gelişme hakkında Sabah Spor'a konuşan Zico, "Mourinho'yu dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olarak görüyorum. Tam bir winner (kazanan) karakter" dedi. 

Mourinho Ali Koç

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda çimler sıcaktan fan sistemi ile korunuyor Elazığ Atatürk Stadyumu'nda çimler sıcaktan fan sistemi ile korunuyor

Jose Mourinho'nun çok başarılı olacağını ve Türkiye'de tarihe geçeceğini belirten Zico, "Onu çok seviyorum. Şahsen tanıştığım için de iyi biri olduğunu biliyorum. Onun başarılı olmasını ve Fenerbahçe'yi tekrar zaferlere ulaştırmasını diliyorum. Mourinho ve ekibinin harika bir iş çıkaracağına inanıyorum. Futbolda çok büyük bir deneyime, tecrübeye ve bilgiye sahip. Türk futbolunu ve Fenerbahçe'yi tanıyor. Geçmişte yaptıkları ortada. Porto ile Şampiyonlar Ligi kupası, diğer takımlarla kazandıkları...Nereye gitse o kulübün ve taraftarın sevgilisi haline gelmeyi başardı. Fenerbahçe taraftarı da başarı geldiği sürece her kim olursa olsun o kişiyi kucaklar" dedi.

Muhabir: Ziya Burak Erol