İddia: Kabine değişikliğinde tarih belli oldu İddia: Kabine değişikliğinde tarih belli oldu

Haber Merkezi - Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın üstlendiği ve Halit Ziya Uşaklıgil'in en çok okunan romanları arasında yer alan "Aşk-ı Memnu" kitabından uyarlanan "Bihter" filmi heyecanla bekleniyor. 2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve tekrarları bile günümüzde çok izlenen "Aşk-ı Memnu" dizisinin ardından yeniden uyarlanan hikaye, kitabın geçtiği yıllarda geçiyor. Merakla beklenen "Bihter" filminin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu.

bihter-filmi-hakkinda-bil-792

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı ‘Bihter’ filminden ilk tanıtım yayınlandı. Film, 16 Kasım’da Prime Video’da izleyiciyle buluşacak. Filmde Abdullah'a; Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, Ebru Özkan ve Tilbe Saran eşlik ediyor.

"Tutkunun, sadakatsizliğin, cesaretin ve büyük bir felaketin hikayesi... Biz hazırız, peki ya siz?" sloganıyşa duyruulan filmin fragmanı, yayınlandığı anda sosyal medyada olay oldu. Senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı film; kendi hayatının baş karakteri olan Bihter’in çarpıcı hikayesini anlatırken, izleyiciyi bir kadının zihninin derinliklerine davet ediyor.

Editör: Deniz Ali Tatar