Haber Merkezi - Dünya çapında yaptığı öngörülerle bilinen Astrolog Michaela Astro, sürekli astrolojinin falcılık değil bilim dalı olduğunu dile getiriyor. Yıldız hareketlerinin ve burcumuzun yaşantımızda büyük önem taşıdığını dile getiren Astro; iş dünyası, siyasetçi ve magazin dünyasından ülkemiz ayrıca dünyada birçok önemli isme danışmanlk veriyor. Astro bu kez de, sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya ve başarılı şarkıcı Hadise için öngörüler yaptı.

WhatsApp Image 2023-11-10 at 11.14.37

Ceyda Ersoy, uçakta kabin memuruna saldırdı Ceyda Ersoy, uçakta kabin memuruna saldırdı

Türkiye’de magazin dünyasında en çok kısmeti açık isimlerin başında Seranay Sarıkaya’nın geldiği vurgusunu yapan Michaela Astro, bu kez Sarıkaya'nın yıldız haritasına baktı. Astro, Sarıkaya'nın iş hayatı yanında aşk hayatında kısmetinin çok açık olduğunu dile getirirken bu sene önemli bir isimden evlilik teklifi alacağını ama Sarıkaya'nın bubu istemeyeceğini vurguladı. Astro, "Serenay Sarıkaya yurt dışından önemli projelerden büyük teklifler alacak, fakat nazara çok dikkat etmesi gerek." dedi.

77269147_2587132598181250_3021170967708696576_n

Magazin dünyasında en şanslı ikinci ismin ise Hadise olduğunu söyleyen Michaela Astro, "Hadise, uzun zaman zirvede kalacağı bir dönem yaşayacak. Biraz zorlarsa dünya starı dahi olacak hatta." dedi. Yıldız haritalarından yola çıkarak Seranay Sarıkaya ve Hadise’yi ayrı bir yere koyarak değerlendiren Michaela Astro “Serenay Sarıkaya ve Hadise markalarını her geçen gün parlatacaklar, fakat evlilik zor görünüyor ikisi içinde” dedi.

Editör: Deniz Ali Tatar