Manisa'da otomobil 3 araca çarptı, 10 kişi yaralandı Manisa'da otomobil 3 araca çarptı, 10 kişi yaralandı

D İ C L EDİCLE KAVAK EKMEKCİ/ANKARA - Batı astrolojisi, yetişkin ve çocuk doğum haritası, Horary astroloji, Finansal astroloji, Medikal astroloji üzerine danışmanlıklar veren Astroloji uzmanı Selin Çetin, gazetemize 2024 yılında dünyayı ve Türkiye’yi nelerin beklediği, ekonomik krizler, savaşlar ve doğal afetlerin nasıl seyredeceği, 2024 yılında hangi burcun neler yaşayacağı üzerine öngörüleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çetin, Sevgililer Gününü içinde barından Şubat ayı için de özel açıklamalar yaptı. 
2024 yılında nelere hazır olmalıyız? Bu yıl ülkemizi ve dünyayı neler bekliyor?
2024 yılında iş sistemleri, sağlık, liderler, sanatçılar dünyayı temelden etkileyecek değişimlere hazır olmalıyız. 2024 yılında  yer altı geçitleri, kimyasallarla alakalı haberlerde alacağız Bazı kurgusal haberlerin toplumsal olarak hayatımıza önemli etkisi olabilir, bu nedenle  manüplasyona gelmemeliyiz.  Mart ve Nisan ayları arasında ülke konularıyla alakalı bazı yüzleşmeler ve düzenlemeler  söz konusu olabilir. Olaylara karşı gelmek yerine akışa bırakmak ülkemiz için daha iyi olacaktır. İlk defa deneyimleneceğimiz süreçlerde olacaktır yapay zeka, nano teknoloji ve uzayla alakalı farklı keşifler gündeme gelecektir, yeni enerji kaynakları meydana çıkacaktır. Finansal anlamda ise 2024 yılında dijital paraların daha fazla gündeme geldiğini fark edeceğiz 2024 teknolojik ve dijital gelişmelerin daha fazla gündeme geldiği bir yıl olacak 
2024 yılına Merkür retro sürecinde girdiğimiz için 2023’le alakalı aynı veya benzer olay- durumlarla karşı karşıya kalabiliriz  Özellikle maddi harcamalarda noktasında denge bozmak zor durumlar yaratabilir.
2024 yılında burçları neler bekliyor? 
Koç 

Duygusal yaşamınızda ki değişimlerin gündeme gelmesiyle beraber daha dayanıklı olacağınız bir yıl sizi bekliyor. Yeni başlangıçlara açık olmanızla beraber sağlıksal olarak dikkatlı olmanızda fayda var.
Boğa 
Duygusal dalgalanmalar yaşayacağınız bir yıl olabilir. Sosyal çevreniz ve aileyle alakalı temalar bu sene sizler için ön planda olacaktır. 
İkizler 
Bu yılın en şanslılarından biri sizlersiniz sevgili ikizler. Kariyer alanında ve özel hayatınızda mücadelelerin olduğu ama galip geldiğiniz bir yıl sizleri bekliyor. Seyahat konuları bu yıl sizler için beklediğinizden daha hızlı gelişebilir. Sosyal çevrenizle alakalı kimseye güvenemediğiniz ve şüpheyle yaklaştığınız bir yıl olabilir. 
 Yengeç
Çevrenizde yeni tanıyacağınız insanlar olabilir bu insanlara güvenmeden temkinli bir şekilde iletişim kurmanız gerekebilir. Ailenizle alakalı mücadele içerisinde olacağınız konular gündeme gelebilir. Sürpriz durumlar , ruhsal  dalgalanmalar ve düzensiz harcamalarınızla  alakalı gelişmeleriniz gündeme gelebilir.
Aslan 
İlişkilerinizde yanlış anlaşılmaların olabileceği ve karşılıklı olarak sabırlı olmanız gereken bir yıl olabilir.
Kardeş, akrabalarla alakalı konular  bu yıl hayatınızın tam ortasında  gündemler oluşturabilir.
Başak 
Evlilik , ikili ilişki konularıyla alakalı riskli konuşmalarınız gündeme gelebilir dikkatli ve temkinli adımlar atmanız sizler için daha faydalı olacaktır bununla beraber bu yıl sizlere  ticari girişimlerle beraber iş yaşamınızda kalıcı değişimleri beraberinde getirebilir. Bu yıl sağlık sorunlarıyla alakalı daha dikkatli olmanız gerekebilir.
Terazi 
Yılın en şanslıları kategorisinde sizlerde varsınız sevgili teraziler.
Hayatınızdaki köklü değişimlerin yaşanacağı bir yılla beraber çevrenizde az ve öz kişilerin olması gereken bir yıl.
Hayata karşı bakış açınızda olumlu değişimlerin yaşanacağı bir yılla beraber kendinizi geliştirebileceğiniz süreçlere adım atacaksınız. 
Akrep 
Kendi geliriniz dışındaki paralar bu yıl hayatınızda daha aktif rol oynayacak.
Kendi iç sesinizdeki düşüncelere maruz kalarak duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.
İş hayatınızda zorlanabileceğininiz veya yanlış anlaşılabileceğiniz durumlar meydana gelebilir psikolojik sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gereken bir yıl.
Sizi seven kişilerden beklenmedik sürprizlere açık olun.
Yay
Eğitim, seyahat ve çocuklarla alakalı konulara daha dikkatli yaklaşmanız gereken bir yıl sizleri bekliyor. Hayal kırıklığına uğratan gerçekçi olmayan hedeflerden uzak durmanız bu yılın sizin için mükemmel geçmesini sağlayabilir.
Aşk hayatınızda renkli süreçler sizleri bekliyor.
Oğlak 
Performans olarak kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir yılla beraber , gelirinizde bazı değişimler meydana gelebilir. Finansal açıdan sert etkiler alabileceğiniz için harcamalarınızda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Hayatınız için önem arz eden meselelere karşı sabırlı olmanız olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.
Kova 
Bu yılın en şanslı burçları arasında sizler de yer alıyorsunuz sevgili kovalar 
Yeni arkadaşlıklar edindiğiniz  sosyal çevrenizin genişlediği  ve daha fazla aktivite içerisinde olacağınız ,
İmgeleyerek  hayal ettiğiniz ne varsa hayatınıza çekeceğiniz , yaratıcılık yönünüzün daha fazla kuvvetleneceği bir yıl sizleri bekliyor
Balık 
Kariyer alanınızla alakalı kafanızı karıştıran ve dikkat merceğini daha fazla yakınlaştırdığınız düşünceler içerisinde bulunabilirsiniz, hayatınızda vakti dolan, tamamlanan konular size endişe hissi verirken yeni başlangıçların tüm güzelliklere hayatınıza getireceği bir yıl.
14 Şubat 2024 Sevgililer Gününün rengi Yeşil
14 Şubat 2024 sevgililer günü için de bilgi veren Astroloji uzmanı Selin Çetin,  günün gezegeni Merkür olmasıyla beraber aldığı açılarla iletişimin ön planda olduğu , gerçekçi duygularla romantik anların yaşanacağını öngördüklerini belirtti. Çetin açıklamasında, “14 Şubat tarihinde gün genelinde ay boğa burcunda seyrine devam etmesiyle beraber fikirlerinizin daha çok belirginleşeceği ve çift olarak artık ne istediğinizin tam olarak bilincinde olacağınız talepkâr ve canlı enerjinizle ileriye dönük yeni ve güzel kararlar alabilirsiniz.  Günün rengi ise yeşil olacak. Yeşil kıyafetler ve aksesuarlar enerjisel olarak sizi pozitif yönde etkileyecektir. Partnerinize sevgililer günü için yeşil renk içeren hediyeler tercih edebilirsiniz” diye konuştu.

Editör: Ramazan Atabey