Ankara Üniversitesinde "Dünya Arapça Günü" etkinliği düzenlendi Ankara Üniversitesinde "Dünya Arapça Günü" etkinliği düzenlendi

KAYSERİ (AA) - ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, ligin 15. haftasında BOTAŞ'ı yenerek hem galibiyet serisini sürdürmek hem de devre arasına moralli girmek istiyor.

Hem ligde hem de Avrupa'da üst sıraları hedefleyen Kayseri ekibi, 13 Aralık Çarşamba günü FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off ilk maçında İspanya'nın Movistar Estudiantes takımını 81-55 yenerek rövanş öncesinde önemli avantaj elde etti.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası maçındaki farklı galibiyetle moral bulan Melikgazi Kayseri Basketbol, Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor maçlarının ardından yarın deplasmanda BOTAŞ'ı da yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi ve devre arasına moralli girmeyi hedefliyor.

Melikgazi Kayseri Basketbol'un başantrenörü Emre Özsarı, Avrupa Kupası maçında alınan galibiyetin hem kulüp hem de Türk sporu için çok önemli olduğunu söyledi. Oyuncularının sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını vurgulayan Özsarı, "Maça çok iyi hazırlanmıştık. Oyuncularımız tüm taktiklerimizi sahaya yansıttı. Gruplarda hiç yenilmeyen İspanya takımına karşı maça iyi başladık. Maçın başında elde ettiğimiz sayı avantajını karşılaşmanın sonuna kadar götürmeyi başardık." dedi.

Editör: Deniz Ali Tatar