Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve aynı zamanda Dışişleri Bakanı olan Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze’de ateşkesin sağlanmasına yönelik yürütülen girişimler ele alındı.

Bakan Fidan, bugün Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda temas kurdu. Görüşmenin odak noktasında Gazze’de kalıcı ateşkese ulaşılması için sürdürülen diplomatik çabalar yer aldı.

ABD Başkanı Trump: İran'la müzakereler çok iyi gidiyor ve hafta sonu anlaşma sağlanabilir
ABD Başkanı Trump: İran'la müzakereler çok iyi gidiyor ve hafta sonu anlaşma sağlanabilir
İçeriği Görüntüle

Bakanlık yetkilisi görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada "Görüşmede, Gazze’de ateşkesin sağlanmasına yönelik çabalar ve Filistin’le ilgili önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıların hazırlıkları ele alındı" ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Esin Özdemir